Martin de Wilde van MdW schilderwerken is al ruim twintig jaar actief als allround schilder. Sinds 2014 startte hij zijn eigen bedrijf MdW schilderwerken.
Martins opdrachtgevers bevinden zich veelal in een straal van 50 kilometer rondom Epe. De kundige kwaliteitsschilder beheerst diverse afwerkingstechnieken. Deze welbekende schilder uit Epe is actief als:

  • Onderhoudsschilder
  • Nieuwbouwschilder
  • Renovatieschilder

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij MdW schilderwerken terecht om kun woning of bedrijfspand te laten schilderen.
Martin de Wilde van MdW schilderwerken geeft ook kundig en nauwkeurig verftechnisch advies aan zijn klanten. Bij het schilderen maakt MdW schilderwerken uitsluitend gebruik van eerste klas verfproducten zoals Sikkens, Sigma, Boonstoppel, Herfst & Helder en Caparol.

Reparatie van houtwerk is een zeer belangrijk onderdeel van de werkzaamheden als schilder, zo vindt Martin de Wilde. Houtrotreparatie maar ook het uitfrezen en repareren van houtverbindingen in deuren en kozijnen worden steeds vaker bij de klanten van deze Eper schilder toegepast.

Naast schilder is Martin de Wilde van MdW schilderwerken ook behangspecialist. Eén van de meest gebruikte behangsoorten is glasweefsel behang. Dat is sterk en scheurt dus minder snel. Daarbij is glasvezel een milieuvriendelijke behangsoort. Deze behangsoort wordt door MdW schilderwerken dus veel gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Over milieuvriendelijk gesproken: de klanten van Martin vragen ook steeds vaker naar Eco-verfsoorten. Hij kan hen daar natuurlijk perfect in adviseren.

over-mdw1.jpg

Referenties

Vakantiewoning Remboe

Plaats: Wissel
Oplevering: december 2015

Buitenkant vrijstaande woning

Plaats: Spoorlaan, Epe
Oplevering: augustus 2015

Houtrotherstel en schilderwerk prachtige boerderij

Plaats: Boshoekerweg, Oene
Oplevering: juni 2014 en juni 2015

Schilderen buitenboel boerderij

Plaats: Oene
Oplevering: augustus 2014